Feinmann Project Showcase: Andover Master Bath Awash in Circles

Feinmann Andover Master Bath showerThe owners of a stately 1903 home in Andover were looking to update their master bath in a contemporary style. Our clients traveled abroad extensively and asked that their master bath have a modern European look and a walk-in shower. Our design/build team delivered with contemporary fixtures and a curbless, frameless glass shower enclosure. The stunning Des Cerceaux Large mosaic with travertine and St. Laurent tiles give the impression the master bath is awash in bubbles. Radiant heat floors and elegant light fixtures transform this master bath.

To fit the shower into the master bath, space was taken from a master bedroom closet. An existing built-in became the toilet nook with storage and a Runtal heated towel rack is on the face of the chimney chase. The tall cabinet opposite the vanity has a jam switch so the light turns on automatically. Read more…

Feinmann Project Showcase: Concord Condo Reconsidered

Concord condo master bath renovation by FeinmannOur clients knew when they purchased their Concord condominium (built circa 1985) that they would be calling on our design/build team to renovate the kitchen and master bath. Having worked with them in their previous home in Arlington, we had a head start understanding their taste and budget.

Keeping within the same footprint of the existing kitchen, Feinmann updated and enhanced the floor plan with new lighting, flooring, cabinetry, tile and appliances. Moving the door to the garage further towards the back of the kitchen allowed the wall to be extended to provide space for a new, ample center island. Built-in bookcases and a new window seat flank the rear window. The first floor was given a more expansive feel with shared natural light by expanding the opening between the dining room and kitchen. Read more…

Sneak Peek: Lexington Addition Expands Kitchen and Backyard Vistas

To achieve the homeowners goal of updating and expanding their Lexington kitchen to include a long-desired, large professional range, a small one-story addition was added to the rear of their 1990s Colonial-style home. Existing windows were replaced with sliding French doors to the deck and additional windows were added along the rear wall giving the family the extensive views and access to the backyard they desired. Read more…