Behind the Scenes: More Room to Grow in Arlington

Arlington Victorian Kitchen in Progress by FeinmannThe owners of an 1880s Victorian in Arlington returned to Feinmann to reconfigure their first floor connecting the old, small kitchen with the existing dining room. They asked for a large island with seating and a walk-in pantry as part of the renovation.  The wall between the kitchen and dining room were removed to create a more open floor plan.

Feinmann had previously created a new, award-winning master bathroom and family bathroom for this client. As their family continued to grow, they began planning their next big project.

Additional requests included providing access to the backyard and refinishing the back staircase. A new set of French doors was added as seen in the drawing below. Finally, Feinmann removed the shower from the main floor bathroom and used the space for a recessed refrigerator and storage cabinets. Read more…