Sneak Peek: A Lexington Renovation “Unboxes” Previous Additions

Our clients were moving from out-of-state to a house in Lexington that had two previous ill-conceived remodeling projects, adding square footage but creating disjointed spaces. The most recent addition was a rustic sunroom abutting the backyard pool area. The rooms were stacked up like boxes, one behind the other.

The goal was to create a floor plan that graciously created a natural flow between the spaces, including an enlarged kitchen, eating area and family room. The husband likes to cook so a good work triangle was a priority. To accomplish the project goals, the Feinmann design team removed the wall between the existing kitchen and family room; and the wall between the family room and sunroom.

 

Lexington Sunroom before renovation

Lexington Renovation before

And now…

The end result is an open vision for today’s contemporary style of living.



Feinmann Lexington renovation after Family Room

 

Read more about this project when we publish the final reveal next month…